×

Table D'hotes

In ons restaurant "Le Saint Cochon" serveren wij iedere ochtend het ontbijt en 's avonds een speciaal dagelijks wisselend menu waarbij wij proberen onze gasten zoveel mogelijk kennis te laten maken met de lokale producten.

 
Table D Hotes001
Table D Hotes002

 

Ontbijt

Aan het begin van een aangename dag wacht u een heerlijk uitgebreid ontbijt met zelf vers gebakken croissants en diverse broodsoorten met huisbereide confituren, artisanale kazen en charcuterie.
Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

AM foto croissant1 AM foto confituredinner


 

Diner

‘s avonds geniet u van een heerlijk viergangen menu met verse streekprodukten bereid. Ruud ziet het als een uitdaging om steeds weer creatief te zijn met de keuze van het menu om u als gast met zoveel mogelijk streekgerechten kennis te laten maken. Hij laat zich leiden door de seizoenen om u de rijke gastronomie van de Périgord te leren kennen. Dit alles wordt tijdens het diner geserveerd inclusief water en wijn, die wij van lokale wijnboeren betrekken. Om het familiaire karakter van onze Chambre d’hôtes te onderstrepen, worden de maaltijden gezamenlijk aan een grote tafel gebruikt.

AM foto oeufper AM foto canard AM foto taart


Kookboek

Onlangs verscheen bij uitgeverij Lannoo het boek "Table d'hôtes" Aan tafel bij Belgen in Frankrijk.

Het auteursduo Peter Jacobs en Erwin De Decker schuift aan bij de beste table d'hôtes van Frankrijk, gerund door belgen. De twintig zorgvuldig geselecteerde gastenverblijven in Frankrijk, gerenommeerd omwille van hun uitstekende keuken, bereiden elk een verrukkelijk menu. Naast een korte omschrijving van de streek geven de auteurs telkens drie succesrecepten mee. Het boek is rijk geïllustreerd met aantrekkelijke sfeerbeelden en duidelijke receptfoto's van topfotograaf Kris Vlegels.

Wij van Au Marchay zijn er dan ook trots op dat we tot de geselecteerden behoren en hebben met veel plezier mee gewerkt.

Het boek is rechtstreeks te bestellen bij uitgeverij Lannoo. ISBN 90-209-6231-0

AM foto kookboekvoorkant AM foto kookboekblad1